InfoNapo_PO

Bilaterális partnerségi kezdeményezések ösztönzése

2017. június 14-én a HU12 Népegészségügyi Kezdeményezések programterület program operátora szervezésében Információs Nap megrendezésére került sor Budapesten a bilaterális partnerségi kezdeményezések ösztönzése érdekében megjelentetett pályázati felhívások témakörében.

A rendezvény célja volt, hogy tájékoztatást nyújtson a felhívásokra pályázatot benyújtani kívánó szervezeteknek és személyeknek a sikeres pályázáshoz, valamint segítséget adjon a pályázók részére potenciális norvég partnerek kereséséhez.

Az Információs Nap keretében bemutatásra kerültek pályázati felhívások, a pályázatokkal szembeni legfőbb elvárások, illetve a pályázatok benyújtásának technikai feltételei.

A résztvevőknek szintén lehetőségük nyílt kérdések feltételére és személyes konzultációkra a Program Operátor, a Végrehajtó Ügynökség, valamint a programterület Donor Program Partnere, a Norvég Népegészségügyi Intézet képviselőivel.

A rendezvényen a Program Operátor és a Végrehajtó Ügynökség képviselői mellet a Norvég Népegészségügyi Intézet képviseletében Solfrid Johansen, illetve prof. Andrej Grjibovski tartott tájékoztatást.